Ett bättre val 

Mitt Forever Living 

Jag arbetar alltid framåt och drivet mot mina mål och drömmar, för att känna energi och kraft i min vardag använder jag produkter från Forever Living, dessa produkter är framtagna för att optimera oss och att stärka våra kroppar!

Jag kom i kontakt med produkterna 2018 och kände omdelbart att detta var något för mig, jag är småbarns förälder och känner att jag vill vara mitt bästa både som yrkeskvinna och som mamma.

Produkterna som Forever Living marknadsför och producerar känns rätta i tiden och i vårt samhälle där vi lägger stor vikt vid hälsa.

Forever Living finns i 160 länder och är ett av Skandinaviens största direkthandelsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter och hela deras resa startade 1978 i Arizona vid familjen Maughans köksbord!

Så jag tog beslutet att bli en ambassadör för Forever Living och har inte ångrat en minut att jag blev en oberoende återförsäljare. Detta innebär att jag kan erbjuda alla mina kunder ett välkänt märke som jag tror på, ett märke som levererar allt från tandkräm till supervitaminer!

Om du är intresserad av att höra mer om produkterna skicka mig gärna ett e-postmeddelande så berättar jag mer!

Vill du helt enkelt bara testa produkterna så klicka in på någon av inspirationsbilderna nedan så kommer du vidare till min produkt/beställning sida hos Forever Living.

Jag använder även vissa produkter under mina massagebehandlingar.

- Linnéa, entreprenör och mamma Produkter

Forever Living

Eteriska Oljor 

Hudvård 

Må bra inombords